joi, 17 ianuarie 2013

Cum e sa lucrezi la Google



             Pentru mine Google cel mai bine pus la punct browser de interne care ofera si multe alte servici prinre care si Android de care e imposibil sa nu fi auzit chiar si Blogger este tot al lor.
            Dar oare cum functioneaza acest sistem bine pus la punct si extem de simplu ?? Mecanismul din spatele lui este unul extem de bine pus la punct si functioneaza ca un ceas elvetian. Google are sedii peste tot in lume chiar si la Bucuresti si cauta mereu sa gaseasca cei mai buni oameni in domeniu pe care ii motiveaza desigur substantial . Acolo salariile incep de la 120.000 $ pe an adica 10.000 pe luna avand un apartamet numai al tau pis la dispozitie de companie si mancare 24/7 in regim de bufet suedez si chiar citsem la un mometdat pe net ca angajatii au la dispozitiie peste 100 de feluri de dulciuri (raiul pe pamant) si asta numi in materie de dulciur . In plus compania cauta sa nu-si supra-stresaze angajatii acestia avand la dispozitie sauna sala de masaj , sala de sport , yoga , jocuri si multe altele iar birourile sunt din cele mai traznite ca astfel sa stimuleze creativitatea angajatilor(au chiar si tobogan). Inr-un cuvant jobul perfect fiind situat pe primul loc in clasamentul celor mai bune din lume.
              Ca sa ajunngi acolo nu este de ajuns sa fi destept si sa poti fi capabil sa te descurci in orice situatie,anual din peste 1 milion de oameni caresi depun CV-ul decat 100 sunt angajati adica unul din 10 mii.
Am sa va marturisesc ca acesta este defapt si visul meu sa lucrez la Google New York dar nu pe domeniul IT pentru ca nu ma prea pricep ci pe cel de management dar pt asta trebuie sa invat nu gluma.

            Pana una alta am pus aici niste poze sa va lamuriti :





Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu