luni, 13 mai 2013

Noua eticheta Coca Cola

coca-cola-romania

                Chiar daca nu sunt un mare fan Coca Cola, chestia asta mi se pare absolut geniala!!!
           Coca-Cola incepe revolutia, iti ofera sticla cu numele tau pe ea. Producatorul va scoate la raft incepand cu 15 Mai sticle cu celebra bautura racoritoare care in loc de numele brandului va aparea “George”, “Mihai”, “Viorel”, “Ciprian”, “Andreea”, “Catalina”, “Georgiana” si multe alte nume romanesti, astfel cel mai valoros brand din lume renunta la nume pe toata perioada verii.

Aceasta campanie de marketing nu este unica pentru piata din Romania, aceasi metoda de atragere a clientilor si de apropiere a acestora fata de brand, a mai fost folosita in 2011 si 2012 in tari precum Australia sau Noua Zeelanda, cand Coca-Cola a scos din buzunar pentru toata treaba asta aproximativ 5 milioane de Euro.

Spre deosebire de noi, la ei au existat si automate in care aveai posibilitatea sa comanzi o cola cu numele pe care il doresti.

De acum toti camionagii, soferii de autocare si taximetristii nu vor mai trebui sa isi cumpere numere de inmatriculare cu numele lor, vor cumpara o sticla sau o doza de Coca-Cola si o vor pune in geam. Interesant este ca prin aceasta ocazie vom vedea care sunt cele mai comune nume, magazinele cu siguranta vor ramane fara “Gheorghe”, “Vasile” sau “Maricica” pe rafturi.

Coca-Cola va face si o noua pagina de facebook.com pentru aceasta campanie de personalizare a ambalajelor bauturii carbogazoase, pe langa asta brandul iti sugereaza sa iti pozezi sticla personalizata si sa o imparti cu prietenii tai, publicand imaginea pe retelele de socializare, mesajul campaniei celor de la Coca-Cola fiind “Share a Coke with…numele persoanei”.

Un comentariu:

  1. Pepsi a facut ceva asemanator in urma cu doi ani :) Iti puteai scrie numele pe o doza de colectie!

    RăspundețiȘtergere